در نشست شوراي مشورتي نظراتي توسط اساتيد مدعو بيان شد كه به شرح ذيل مي باشد:
- پيش از هرچيز مي بايست عنوان هنرهاي اسلامي در مقدمه ي جزوه ي ارائه شده تعريف مي شد. به نظر مي رسد عنوان هنراسلامي به لحاظ نظري بيشتر برازنده ي مقطع دكتري باشد.
- سرفصل دروس تعيين شده، به هيچ وجه متناسب با برنامه و اهداف هنراسلامي نيست و بيش از هرچيز مبين دكتراي رشته صنايع دستي است تا رشته ي هنرهاي اسلامي.
- با توجه به احاطه ي اساتيد بر سرفصل دروس رشته هنرهاي اسلامي در دوره كارشناسي ارشد، پيشنهاد مي شود تصحيح سرفصل دوره ي مذكور نيز در دستور كار قرار گيرد.
- محتوا و منابع ارائه شده بسيار سطحي و غيرعالمانه است.
- جايگاه عناويني چون وجه زيبايي شناسي هنر، معرفت و فلسفه ي هنر اسلامي، صناعات در روايات و احاديث، جايگاه هنر در قرآن كريم، فقه هنر و... خاليست.
- باتوجه به اين كه در دوره ي دكتري مي بايست برنامه ها ناظر به پژوهش دانشجو باشد متاسفانه جاي خالي درسي با محتواي روش پژوهش خاليست.
در پايان اعضا شوراي مشورتي حاضر در نشست به اين نتيجه رسيدند كه تاسيس اين رشته در مقطع فعلي بسيار ضروري است اما سرفصل دروس ارائه شده (كه به نحوي مكمل رشته صنايع دستي است) علي الظاهر به منظور رفع نياز دانشگاه هنرهاي اسلامي تبريز نوشته شده است؛
پيشنهاد مي شود برنامه ي درسي اي درخور رشته ي هنراسلامي، علمي، كاربردي و جامع تر از آنچه ارائه شده است در كارگروهي با مشاركت اساتيد صاحب نظر در دانشگاه هنر تهران نوشته شود.
اساتيد حاضر در نشست شوراي مشورتي :
- حجت الاسلام والمسلمين محمد دوست پرور (مسؤول نهاد)
- صمد سامانيان (معاون آموزشي دانشگاه – دكتراي پژوهش هنر)
- عليرضا رازقي (دكتراي معماري اسلامي)
- علي زماني فرد (دكتراي مرمت و احياي بناها و بافتهاي تاريخي)
- احمد تندي (دكتراي باستان شناسي)
- ايرج داداشي (دكتراي پژوهش هنر)
- اسماعيل بني اردلان (دكتراي پژوهش هنر)
- شهاب اسفندياري (دكتراي مطالعات فيلم)
- سيدسعيد احمدي زاويه (دكتراي پژوهش هنر)
- مجيد صالحي (دكتراي الهيات و معارف اسلامي)
- ايرج اسكندري (دكتراي پژوهش هنر)

