باز هم جولان احمدی نژاد در رسانههای دشمن

گروه سیاسی-رجانیوز: محمود احمدی نژاد بارها با رسانه ها و خبرنگاران وابسته به ایران مصاحبه کرده و مطالبی را بیان داشته که به شدت مورد انتقاد قرار گرفته است. مشروعیت سازی وی برای رسانه هایی که بازیچه دست پول های نفتی سعودی و ابزار پروپاگاندای رژیم صهیونیستی و آمریکا علیه ایران هستند شاید از مهمترین انتفادات به این مصاحبه ها باشد. احمدی نژاد در این مصاحبه گفته بود: «من فكر مي كنم ايران و آمريكا مي توانند محور وحدت در دنيا باشند.
گروه سیاسی-رجانیوز: محمود احمدینژاد بارها با رسانهها و خبرنگاران وابسته به ایران مصاحبه کرده و مطالبی را بیان داشته که به شدت مورد انتقاد قرار گرفته است. مشروعیت سازی وی برای رسانههایی که بازیچه دست پولهای نفتی سعودی و ابزار پروپاگاندای رژیم صهیونیستی و آمریکا علیه ایران هستند شاید از مهمترین انتفادات به این مصاحبهها باشد. اتفاقی که اینبار نیز تکرار شده است.
به گزارش رجانیوز: احمدینژاد در مصاحبهای که بیشتر شبیه به بازجویی توسط یک بازجوخبرنگار آمریکایی بود با تحقیرهای متعدد رو به رو شد. مصاحبه با رادیو فردا به عنوان یکی از ارگانهای امنیتی و ضدایرانی دولت آمریکا آخرین گل به خودی وی در این روزهاست.
سایت این رسانه آمریکایی در خصوص این مصاحبه نوشت: «محمود احمدینژاد اولین رئیسجمهوری است که در ایران بدون رعایت پروتکلهای مرسوم میان مقامهای کنونی و پیشین جمهوری اسلامی، از جمله در فضای مجازی به اظهار نظر در مورد موضوعات مختلف میپردازد؛ اظهارنظرهایی که گاه با مختصات جمهوری اسلامی غیرمتعارف و جنجالبرانگیزند».
در این مصاحبه نیز مانند مصاحبههای اخیر وی با بیگانگان خبری از احمدینژاد جسور و انقلابی با پاسخهای کوبنده و قانع کننده خطاب به دشمنان مردم ایران نیست. او در گفت و گو با این رسانه فارسیزبان آمریکایی حتی حکم قانونی حصر سران فتنه را زیر سوال میبرد. درحالی که حصر به عنوان تخفیفی در مقابل مجازاتهای سنگین برای کسانی که کشور را در سال 88 به لبه پرتگاه برده بودند در نظر گرفته شد اما احمدینژاد به جای محکومیت فتنه گران میگوید: «من با حصر و زندانی شدن و محدودیت برای هر انسانی، در هر زمینهای، مخالفم این را بارها اعلام کردهام.»
اما مواضع عجیب و غریب احمدینژاد و اقدام وی در مشروعیت بخشی به رسانههای دشمن تازگی ندارد.
محمود احمدینژاد خردادماه امسال با یک شبکه تلویزیونی به نام «یو.اس.ایران.تیوی» گفتوگو کرده بود. وی در پاسخ به سوالی در خصوص آینده روابط ایران و آمریکا به کوتاه آمدن از برخی مواضع توصیه کرده و گفته بود نباید ایران به دنبال تخریب دولت آمریکا باشد: «بنظر من دو ملت هيچ مشكلي با هم ندارند. من فكر مي كنم دولت ها هم اگر مي خواهند كمك ملت هايشان باشند، راه را باز كنند براي همكاري و تعامل ملت ها، رفت و آمد بين ملت ها و البته اين شرط لازمش، كوتاه آمدن از بعضي مواضع است. نه دولت آمريكا دنبال تسلط بر ملت ايران باشد، نه دولت ايران به دنبال تخريب دولت آمريكا باشد.»

وی در ادامه حتی با نگاهی سادهاندیشانه میگوید ایران و امریکا به عنوان محور وحدت در دنیا میتوانند با یکدیگر همکاری کنند. وی در حالی میگوید آمریکا استقلال ایران را به رسمیت بشناسد که دولت آمریکا هم اکنون به دلیل به رسمیت نشناختن حقوق شهروندان سیاه پوستان آمریکایی با اعتراضات گسترده درگیر است. وی توضیح نداده که چگونه دولت آمریکا که بر مبنای تبعیض و استعمارگری و جنایت بنا شده با نصیحت وی میتواند چشم به همه جنایات و زیادهخواهیهای خود ببندد و دنیای خیال پردازانه و دور از واقعیات مبتنی بر قدرت را رقم بزند.
احمدینژاد در این مصاحبه گفته بود: «من فكر مي كنم ايران و آمريكا مي توانند محور وحدت در دنيا باشند. از همه دعوت كنند. تا الان با يك مدل در دنيا جلو آمديم، نتيجه اي نگرفتيم و اين وضع دنيا شده است. از اين به بعد مي خواهيم همه مشاركت كنند، مشاركت واقعي. همه با هم صداقت داشته باشند. همه دوستدار و خيرخواه هم باشيم. بياييم كنار هم بنشينيم و مسائل دنيا را به اتفاق هم حل كنيم. مسائل اقتصادي را درست كنيم، فقر را برطرف كنيم، ناامني ها را رفع كنيم، اين مسابقه وحشتناك و ضد انساني تسليحاتي را ريشه كن كنيم. ثروت هاي فراوان جهان را در اختيار مردم قرار دهيم و دنياي بهتري را بسازيم. اين فقط با مشاركت همگان امكان پذير است و من فكر مي كنم ايران و آمريكا مي توانند پيشتاز باشند.»
رئیس جمهور سابق ایران در حالی به بحثهای سادهلوحانه خود ادامه داده که آمریکا نه تنها با پایگاههای نظامی فروان خود در منطقه و فروش تسلیحات به رژیم صهیونیستی و سعودی و... اسباب ناامنی منطقه را فراهم کرده است که حتی به توافق برجام هم که خود پای آن را امضا کرده بود پایبند نبوده است. مشخص نیست گفت و گویی که وی آن را راه حل مشکلات ایران و آمریکا میداند و نتوانسته با طرحهای تنشزدایی و گفت و گوی تمدنها در دولت روحانی و خاتمی به نتیجه برسد چگونه با شعارهای غیرواقعگرایانه وی میتواند جامه عمل بپوشد.
نظر دهید